Blogg

Nya bilder på Hobbe

2015-12-09 14:08

Fick nya bilder på lilla Hobbe  Sååååå fin han är lilla buskillen

14v5

14v4

14v2

14 v1

Kategori: F-kullen, Hobbe, Stella

Brightstaff Fatal Firestorm söker halvfodervärd

2015-12-07 18:57

Nu har Jack hittat sitt för-alltid-hem men lilla "Elda" söker fortfarande efter rätt hem! Elda säljes med bibehållen avelsrätt och ska således ha en kull i kenneln när hon är vuxen och personen somm köper henne behöver bo i Skåne. Hon är född 7/9 och är en riktigt go liten tjej, otroligt lättlärd och lättmotiverad! Riktigt rolig att träna med! Jag upplever även att hon är väldigt fokuserad och uthållig i träningen och kan hålla fokus väldigt länge för att vara så ung. Jag tror aldrig att jag har träffat en så kelig valp, även om vi är ute och det är fullt bus så blir hon alltid helt stilla om man klappar henne lite. Hon bits i princip inte alls förutom små kärleksbett i örat när hon ska pussas  Hon är helt obrydd vid kloklippning och tycker om att åka bil.

Exteriört är hon i dagsläget väldigt symetrisk och rör sig mycket fint. Jag tror att hon kan ha en strålande utställningskarriär framför sig om detta skulle vara något som intresserade hennes fodervärdar.

gaia 12v

gaia 12v2

gaia 12v3

 

Kategori: F-kullen, Stella

Kennelpromenad 13/12

2015-11-25 07:39

12250069_10153143407615636_2939787395954000543_n

Nu va det dags för kennelpromenad igen! Denna gång blir det en Luciapromenad i Vomb. Alla intresserade är välkomna att följa med men dock så krävs att man anmäler att man kommer till min mail eller per SMS. Det går även att gå med barnvagn på rundan. Valpar får gärna följa med, vi går först en kort sväng som valparna kan gå stora delar av sedan kommer vi tillbaka till bilarna så att valparna kan avvika och de vuxna hundarna får en lite längre runda till. Vägbeskrivning skickas längre fram till de som anmäler sig

Ordningsregler

Alla hundar går kopplade hela rundan.

Inga hundar får hälsa på varandra. Poängen med promenaden är att träna våra hundar och det är väldigt nyttigt för dem att lära sig att inte hälsa på andra hundar utan bara vara lugn och koncentrerad på matte/husse.

Håll avstånden! Vi har alla kommit olika långt i vår promenadträning och olika hundar kräver olika mycket utrymme för att vara lugna. Respektera varandra och varandras hundar, märker ni att en hund blir excalterad så skapa mer utrymme. Under promenadens gång så arbetar vi oss närmare varandra i var hunds takt.

Vill någon (människa) som inte håller en hund hälsa på en annan hund så fråga först om det är okej och om det är det så utförs hälsandet efter hundförarens önskemål. Exempelvis klappa inte när hunden hoppar eller hur nu just den hundföraren önskar att hälsandet ska gå till.

Ta gärna med gott mjukt godis och klicker för att förstärka kontakt och andra önskade beteenden under promenaden!

VÄLKOMNA!

Kategori: Kennelpromenad

Pojkträff

2015-11-20 19:15

Idag träffades vi med några av pojkarna i kenneln. Totte, Jack, Hobbe och Enzo va med och som ensam tjej va även lilla "Fatal Firestorm" med. Blev lite bilder på några av pojkarna iaf

totte 13mTotte 13m2

Enzo 4m

enzo 4m2

hobbe 10v

hobbe 10v2

 

Kategori: Enzo, F-kullen, Hobbe, Sky, Totti, Vardag hos kennel Brightstaff

Halvfodervärd sökes!!!

2015-10-21 07:35

Vi söker halvfodervärd (säljes med bibehållen avelsrätt) till denna lilla tjejen!!! För att bli fodervärd till denna gobit så vill vi att du bor i södra Sverige (max 2-3h från Harlösa). Vi vill att du är beredd  på att lägga ner tid på att träffas under hundens uppväxt och du får gärna ha utställningsintresse. Att vara halvfodervärd innebär att man betalar halva priset för valpen och att uppfödaren har kvar avelsrätten till en kull på tiken. Hunden kan även komma att hämtas för utställningar.

Brightstaff  Fatal Firestorm är efter Stella (Blue Belly Cockney Bullysters) X Nitro (Deluxe Staffs Big Bang for Sweden). Både föräldrarna är HD och ED fria samt L2hga/Hc Clear. Båda föräldrarna har genomfört fina BPH-test.

tik 1 6v2tik 1 6v1tik 1 6v3

Kategori: F-kullen